Blanda med den avsvalnade kokta bulgurn, häll på citronsaft och olja samt salt och peppar. Jag hade även mycket persilja i frysen sedan jag lagadebulgursalladen för någon vecka sedan
Jag gjorde en supergod försvenskad variant av Tabouleh (supergod libanesisk sallad baserad på persilja), skivade vildgurka, labneh och fyllde grillade hela paprikafiléer med mosad labneh
Vad är det för mening att odla drösvis med färska kryddor och sedan inte skörda. Min tabouleh (som säkert går att variera på tusen (och en natt) olika sätt)
Passade även på att köpa persilja till tabouleh och fina druvor och fikon där. Men tabouleh, houmus och baba ganoush, bröd och oliver är super när du ska bjuda många
also tabouleh or tab(b)ouli) is a Levantine salad traditionally made of bulgur, finely chopped parsley and mint, tomato and spring onion, seasoned with lemon juice and olive oil
Grunden är egentligen en tabouleh men min version innehåller grönkål och en avokado och tahini-dressing som jag smakade för förtsa gången i Brighton förra sommaren
Servera sallad och något matgryn till, tex tabouleh. För er som inte vet vad magazine mondays är, så gjorde jag som så att jag varje måndag testade ett recept i den där stora högen med recept jag hittat i tidningar och lite varstans