Blanda ihop creme fraiche med majonäs och bred över tomaterna och feferonin. Krämig tacopaj med massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg
Blanda sedan tomater, pepperoni, crème fraîche och majonäs (kan uteslutas). Det är lätt att göra den glutenfri genom att byta ut pajdegen till en glutenfri pajdeg som passar väldigt bra till just denna tacopaj, se recept här
Blanda creme fraiche med majonäs och fördela över tomaterna. 500 g nötfärs olivolja1 gul lök1 påse tacokryddor1 dl vatten1 burk kidneybönorsaltpeppar4 tomater1 liten burk creme fraiche4 msk majonäs2 dl riven ostGÖR SÅ HÄR
Gör täcket genom att blanda créme fraiche och majonäs. Godaste tacopajen. Igår gjorde jag tacopaj, det är den sorts paj jag gillar mest och just denna var väldigt god för fyllningen var så smakrik
Blanda tomater, fefferoni, lök, creme fraiche, majonäs och riven ost i en bunke. Igår var det min tur att bjuda på lunch på jobbet och den här gången blev det tacopaj
Blanda ost, yoghurt, majonäs och krydda med cayennepeppar i en bunke. 2-3 dl riven ost2 dl avrunnen naturell yoghurt (skall egentligen vara créme fraiche)4 msk majonäs1 krm cayennepeppar Några tomater i bitarBlanda mjöl o salt och smula ned smöret. 4 msk majonäs
Blanda tomater, fefferoni, lök, creme fraiche och majonäs i en bunke. Idag har vi blivit bjudna på en riktigt god tacopaj hemma hos mina vänner Mia och Tommy
Hacka lök och vitlök och blanda detta med cremé fraiche och  majonäs. Majsans tacopaj För 4-5 personer 50 g margarin 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 krm salt 1 dl mjölk Fyllning. 500 g köttfärs ½-1 påse tacokrydda 1 dl vatten 2 dl cremé fraiche ½ gul lök 2 msk majonäs 2 vitlöksklyftor pepppar salt Topping. 2 msk majonäs