Detta recept gör dom extra smakrika och saftiga tack vare havregrynsgröten som de bakas på. Jag fick för mig att fylla frysen lite med nåt gott bröd och vad är väl inte godare är helt rykande, nybakade tekakor
De här fina, saftiga och supergoda tekakorna gör man på en bas av havregrynsgröt. Baka ut till små bullar, platta eller kavla dem till runda platta tekakor och lägg på plåt med bakplåtspapper
Rulla bollar och tryck ut till tekakor på plåten. Möttes i morse av en frys utan bröd och vi gillar bröd till frukost så havregrynsgröt kändes inte som ett alternativ
Då blir det nog tekakor av det hela. De små flickorna skulle åka skridskor med skolan och åt havregrynsgröt till frukost och fick med sig varsin nybakad fralla med gott pålägg till ishallen att äta ihop med sin varma choklad
ex att koka havregrynsgröt) för att få bort så mycket som möjligt av den. Jag själv och många med mig, är väldigt förtjusta i det tekaksreceptet jag har gjort och som heter"Godaste tekakorna" och ligger under "Favoritrecept"