Bryn kycklingen i het panna på båda sidor (inget fett), lägg dem i en ugnssäker form t. Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater
Lägg över kycklingen i en ugnsfast form. Servera gärna med ugnsrostade rotfrukter. Häll på tomatsåsen och ställ sedan in i ugn på 220 grader i ca 20 minuter
Lägg över köttet i en ugnsfast form och häll lök och morötter runtom. En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater
Lägg över kycklingen i en ugnsfast form. Servera gärna med ugnsrostade rotfrukter. Häll på tomatsåsen och ställ sedan in i ugn på 220 grader i ca 20 minuter
Lägg filéerna i en smord ugnsfast form. 4 kycklingbröstfiléer, 1 pkt mozzarella, skivad, 8-10 soltorkade tomater i olja, hackade, Färsk basilika, hackad, burk naturell crème fraîche, burk crème fraiche tomat & basilika, Salt och peppar. Ugn 200°. Fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater och basilika. Blanda ihop båda crème fraich, häll över och ställ in formen i ugnen ca 45=8 min. 8-10 soltorkade tomater i olja