Jag gjorde tre olika fyllningar där den ena hade grillad zucchini och hemmagjord tomatsalsa som "main ingrediens", där den andra hade avokado och peperoni, och tredje falafel och basilika-tomatsås
Tomatsalsa. Fredagar innebär oftast att det serveras Tacostill middag. Kör i en matberedare tillsammans med lök och vitlök tills de blivit grovt hackade
Rör ihop ättika, socker och vatten tills sockret löst sig. Fräs färsen i smör i en stekpanna ca 3 min, tillsätt kryddmix och fräs ytterligare ca 2 min. Häll på tomatsalsa och låt koka ihop ca 2 min. Tillaga i mitten av ugnen ca 30 min. 1 påse taco kryddmix. 1 burk medelstark tomatsalsa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rödlök 500 g köttfärs 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 påse taco kryddmix 1 burk medelstark tomatsalsa 2 dl Arla Köket® crème fraiche 3 dl Kvibille® cheddar riven 250 g cocktailtomater ½ dl skivad inlagd jalapeno 1 dl nachochips 1 kruka grovhackad färsk koriander Picklad rödlök
Massa broccoli till det och min tomatsalsa. Kyckling med grillkrydda och tomatsalsa. Jag brukar även göra egna blandningar av till exempel taco och grill-krydda
Färsk tomatsalsa som denna har tillagats i alla fall sen chilin kom till Sydamerika. Jag lärde mig att lägga till oregano genom att kika på en fish taco försäljare i Ensenada i Mexiko