majonäs, olivolja, vinäger om man vill ha det Blanda ihop ingredienserna och servera till bröd de gör man i latinamerika Chile eller till pasta eller som fyllning i bakad potatis
Blanda ihop tonfisken med creme fraiche, majonäs och kryddor. 1 liten brk majs1 orange paprika1 rödlök1 gurka1 äpple3 brk tonfisk3 dl creme fraiche1 dl majonäs250 g fetaost1 tsk citronsaftsalt, peppar1 msk tomatpuréGärna ur och tärna alla grönsaker smått. 1 rödlök
Blanda cream fraiche, lite majonäs, tonfisk, rödlök, dill, salt och svartpeppar. Nagga potatisarna med gaffel och ställ in dom i mitten av ugnen i 200 grader i ca 1-2 timmar beroende på storlek
Tonfiskröra. Rör ihop tonfiskröran och hacka ner kokt ägg, avocado och kapris i den. Tonfiskröra. 1 finhackad rödlök. 1 dl majonäs. 1 finhackad rödlök. 1 dl majonäs
Pastasallad med tonfiskröra och rhode islandsås. Jag serverar gärna min pastasallad med riktigt god tonfiskröra, rodhe islansås och blandar pastan i en vinägrett
Skrev nyligen om mitt sug efter tonfiskröra, denna speciella krämiga sak som är förvånansvärt god. paprika, rödlök, gurka), creme fraiche, majonäs, citron, salt och peppar
I helgen gjorde jag bakad potatis med tonfiskröra och räkor och en god somrig sallad till så tänkte dela med mig av ett enkelt recept på denna goda röra