När margarinet har smält, häll i mjölet och vispa. Tillagning kokt torsk. Tillsätt sedan mjölken och buljongen från fiskkoket, samt salt och eventuellt lite peppar efter eget tycke
Vänd dem först i mjöl blandat med salt och peppar, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Förra veckan stekte jag panerad torsk, men eftersom jag stekte torsken i ugnen behövde jag knappt använda någon olja alls
Vispa ner mjölet lite i taget tills blandningen tjocknar. kokt torsk,. Tillsätt lite mjölk och vispa ut det i smörblandningen så den blir slät och ta sedan i resten av mjölken och vispgrädden och låt koka upp försiktigt på svag värme under omrörning med jämna mellanrum
Smält smöret i en kastrull och rör ur mjölet i smöret. Om ni som jag älskar fisk så tänkte jag idag tipsa om en en fantastiskt god torskrätt som man liksom bara har svårt att sluta äta helt enkelt
rör om och tillsätt mjölk, red m mjöl till en tjockare sås om ni vill. )2 pers300 g vitfisk, typ torsk. 2 dl mjölk4 cm purjolökDill, salt, svart o vit o citronpepparSmörservera med Potatismos eller vanligt. 300 g vitfisk, typ torsk
Vispa ner mjölet lite i taget tills blandningen tjocknar. Tillsätt lite mjölk och vispa ut den i smörblandningen (kallas för roux) så den blir slät och ta sedan i resten av mjölken och vispgrädden och låt koka upp försiktigt på svag värme under omrörning