Lägg i ugnsfast form. Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök. 4 portioner 4 st torskrygg 2 krm svartpeppar 1 tsk salt 1 paket bacon 3 scharlottenlökar, finhackade 2 sl vispgrädde 1 dl riven ost 1 msk fransk senap 1 burk creme fraiche 1 dl gräslök Gör så här. in i ugnen på 225°C i 20 min. 4 st torskrygg. 1 paket bacon
Lägg det sedan i en ugnsfast form. Strimla purjolök och bacon. 4 st torskryggfiléer. 1 pkt bacon. Ställ ugnen på 200 grader. Ställ in formen mitt i ugnen 15-20 minuter. 4 st torskryggfiléer. 1 pkt bacon
Lägg i smord ugnsfast form. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i potatisarna och knacka sönder dem med något trubbigt. Lägg i de tinade torskryggsfiléerna och klipp över persilja
Stek bacon och låt det rinna av på hushållspapper. Blanda ihop med bacon. 140 g tärnat bacon. 4 bitar torskrygg à 150 g. Ugn 175°. Lägg torsken i en ugnsform med aluminiumfolie över och laga mitt i ugn 20 min. 140 g tärnat bacon
Baconets rökta smak och dom söta soltorkade tomaterna passar jättebra ihop med torsken. Häll flytande smör i en ugnssäker form och tillsätt sambal oelek och pressad vitlök
Finhacka lök och vitlök och strimla baconet. Men idag blev det torskrygg i ugn och det var godkänt…. Sen blev det matlagning och som ni vet så gillar jag mat som lagas i ugn, det är enkelt och gott