Torskrygg kokt recept

Kokt torskrygg med äggsås

Kokt torskrygg med äggsås

Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokttorskrygg med äggsås. En fördel om du har färdigkokta ägg i kylskåpet, bara att skala och finhacka
Kokt torskrygg med skirat smör och riven pepparrot

Kokt torskrygg med skirat smör och riven pepparrot

En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrot och skirat smör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöret och en hög härligt rivig pepparrot
Kokt torskrygg med ägg, skirat smör och pepparrot

Kokt torskrygg med ägg, skirat smör och pepparrot

Kokt torsk. Kokt potatis till servering. Servera med kokt potatis. Ca 400 g färsk torskrygg. Låt fisken stå i ca 10 minuter så blir den perfekt kokt. Fisken är färdigkokt när den når 56 grader. Ca 400 g färsk torskrygg
Kokt torskrygg med hackat ägg, skirat smör och pepparrot

Kokt torskrygg med hackat ägg, skirat smör och pepparrot

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 600 gram torskrygg 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 l vatten 3 msk fiskfond 1 ark aluminiumfolie Tillbehör 700 gram potatis(ar) 1 krm salt 2 st ägg 100 gram 100 gram pepparrot 150 gram sockerärtor 200 gram frysta gröna ärtor Köp receptet Näringsvärde Kcal
Panerad torskrygg med kokt potatis och smakfull blomkål

Panerad torskrygg med kokt potatis och smakfull blomkål

kokt potatis. Servera den panerade torsken med kokt potatis och blomkål. kokt potatis. Panerad torskrygg med kokt potatis och smakfull blomkål (2 personer). bitar torskrygg, ca 250 gram. 2 st bitar torskrygg
Kokt torskrygg med räkor, pepparrot och brynt smör

Kokt torskrygg med räkor, pepparrot och brynt smör

4 bit torskrygg (á 150 g) vitt vin lagerblad salt vitpeppar 24 färskpotatisar salt 1 knippe dill 30 g bladspenat olja, till stekning salt 12 gröna sparrisar 200 g färsk pepparrot, riven 500 g räkor med skal dill, efter smak 500 g smör
Ugnsbakad torskrygg med pepparrotskräm 9 propoints

Ugnsbakad torskrygg med pepparrotskräm 9 propoints

Servera med kokt potatis och nån grönsak. Jag är ju en person som helst äter färsk fisk men torskryggen som man köper fryst i bit från tex Findus är helt ok & det blir ju lite mer ekonomiskt
Kokt torsk med äggsås

Kokt torsk med äggsås

Servera med såsen och kokt potatis eller potatispuré. kokt torsk,. 4 bitar torskrygg. 2,5dl vispgräddesalt / vitpeppar5 kokta ägg. När äggsåsen är klar lägger du ner torsken i det kokande vattnet, sänker värmen och låter fisken sjuda 5-6minuter tills den är nästintill genomkokt. äggsås 4 bitar torskrygg. 5 kokta ägg