En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrot och skirat smör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöret och en hög härligt rivig pepparrot
Kokt torsk. Kokt potatis till servering. Servera med kokt potatis. Ca 400 g färsk torskrygg. Låt fisken stå i ca 10 minuter så blir den perfekt kokt. Fisken är färdigkokt när den når 56 grader. Ca 400 g färsk torskrygg
kokt potatis. Servera den panerade torsken med kokt potatis och blomkål. kokt potatis. Panerad torskrygg med kokt potatis och smakfull blomkål (2 personer). bitar torskrygg, ca 250 gram. 2 st bitar torskrygg
4 bit torskrygg (á 150 g) vitt vin lagerblad salt vitpeppar 24 färskpotatisar salt 1 knippe dill 30 g bladspenat olja, till stekning salt 12 gröna sparrisar 200 g färsk pepparrot, riven 500 g räkor med skal dill, efter smak 500 g smör
Torskrygg med kokt potatis och riven pepparrot. Använder du frysta torskryggfiléer så tina dem och torka av dem med hushållspapper så de inte är blöta när du bryner dem i smör
Servera med kokt potatis och nån grönsak. Jag är ju en person som helst äter färsk fisk men torskryggen som man köper fryst i bit från tex Findus är helt ok & det blir ju lite mer ekonomiskt
Servera med såsen och kokt potatis eller potatispuré. kokt torsk,. 4 bitar torskrygg. 2,5dl vispgräddesalt / vitpeppar5 kokta ägg. När äggsåsen är klar lägger du ner torsken i det kokande vattnet, sänker värmen och låter fisken sjuda 5-6minuter tills den är nästintill genomkokt. äggsås 4 bitar torskrygg. 5 kokta ägg