Trattkantarellsoppa med ädelost o recept

Trattkantarellsoppa med ädelost

Av henne fick jag det här receptet medädelost i soppan. Finhacka löken och bryn den tillsammans med svampen
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

Garnera med en bit av ädelostenoch de sparade stekta svamparna i skålarna och strö till sist över gräslöksbitar

Trattkantarellsoppa

Pressa i vitlök och låt den fräsa med. Tillsätt grädde, tomatpuré, citronsaftoch eventuellt ädelost. Här och där postarfolk bilder på årets skörd i svampskogen
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

Späd medbuljongen, lite i taget, under omrörning. Tillsätt grädde ochroquefort- eller ädelost. Den här soppan åt vi som förrätt i torsdagsochsom lunch i fredags och den var väl så god vid båda tillfällena
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

Hittade ett recept på en godsoppamed trattkantareller i. Glöm inte ädelosten, det är den som gör susen
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

ädelost. trattkantarellsoppa,. Kategori. Lakto-ovo-vegetariskt,. Soppor & grytor,. blåmögelost,. citron,. soppa,. tomatpuré,
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

Smaksätt medtomatpuréochädelostoch låt soppankoka ca. Grovkrossa den torkade svampen med handen. Delar självklart med mig till er alla för det är ju snart hög tid att ge sig ut efter trattisar
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

  späd med grädde ochkoka upp och låt sjuda på svag värmesmaksätt medädelostoch sherry låt puttra ytterligare en stund Jag brukar smaka av hela tiden så att det blir rätt balans på smakernajag tog en tsk medcitronjuicemot slutet

Trattkantarellsoppa med ädelost

Dekoreramed svamp och timjan. Klicka i små bitar av ädelosten. Om du använder torkad svamp, lägg den i blöt i vattnet tills den mjuknar

Trattkantarellsoppa

Smaksätt medtomatpuréochädelost. Låt rinna av, och spara spadet. Värm vatten ochbuljongtärningar. Lägg över i en kastrull, pudra över mjölet och rör om väl

Trattkantarellsoppa

Stek ihop trattkantareller, smör och mjöl, tillsätt de övriga ingredienserna och låt puttra i ca 30-40 minuter 2 l trattkantareller. 1 1/2 l grönsaksbuljong. 2 msk tomatpuré. 70 g ädelost

Trattkantarellsoppa med blåmögelost

Riv ädelostengrovtoch rör ner i den varma soppan så den smälter helt. Smaka av med salt och peppar. Hacka svampen i "soppstora" bitar

Trattkantarellsoppa

TÄNK va kul, som en bokcirkel, fast med mat och hälsa i fokus. En läsare vid namn Eva har skickat in ett underbart höstrecept på trattkantarellsoppa, och nu så här i höstetider tycker jag att det lät heeeelt ljuvligt

Trattkantarellsoppa

Koka upp vattnet tillsammans medbuljongtärningen. Fräs svampen i lite smör och salta lite. Mixa resten av soppan slät med hjälp av en mixerstav

Carins trattkantarellsoppa

Späd med vatten ochbuljongtärningarna. Tillsätt tomatpuré, crème fraiche, citronsaftochädelost. Fräs sedan svampen i smöret och pudra över mjölet