Lägg ner svampen i stekpannan och stek ett par minuter tills vätskan kokat in. Tillsätt grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och soja, och koka upp
Tillsätt vaniljsocker, salt och kakao. Tillsätt vetemjöl och det smälta smöret. Rör eller vispa snabbt ihop till en jämn smet (rör/vispa inte längre tid än att det är blandat)
Sätt ugnen på 225 grader. Strö över körsbärstomaterna och ställ in i ugnen i ca 20 minuter eller tills fisken är klar och gratängen har fått fin färg
Putsa köttet och skär det i skivor. Bryn köttet i en stekpanna med smör. Ta upp köttet. Fräs lök, vitlök, bryssel- kål och svamp i en stekpanna med smör ett par minuter
1florsocker eller kakaopulverSätt ugnen på 175 grader. Tillsätt resten av sockret, 3 msk i taget till en tjock marängsmet. 1Bred ut smeten över papperet och grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter. 1Stjälp upp kakan på ett bakplåts- papper och drag av papperet som kakan gräddats på (pensla med lite kallt vatten om det inte släpper). 1Rulla in kakan i papperet och lägg den med skarven ner på ett fat eller skärbräda. 1Lät den gärna vila i kylskåp eller frys den 2–3 timmar före serve- ringen, blir då lättareatt skära i bitar
Tillsätt tacokrydda och vatten och koka ihop ett par minuter. Lägg ut nachosen på ett ugnsfast fat. Klicka på köttfärsröra, hackad lök, riven ost och jalapeno
Tillsätt gräddblandningen under vispning och häll sedan tillbaka allt i kastrullen. Rör till en jämn smet och tillsätt sedan smöret lite i taget och till sist en nypa salt