Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°. Sätt in mitt i ugnen ca 20 minuter
Skär falukorven i skivor och bred senap på varje skiva. Stick ner korvskivorna bland potatisen. Smaksätt med salt och peppar och häll blandningen över potatis och korv
Det var något så trist som KORV på matagendan igår. En hel falukorv att göra vad man vill med. Min familj älskar min korvstroganoff så det hade ju kunnat vara ett alternativ men blööööök vad tråkigt det är att alltid göra samma alltså
Skär korven i skivor, men inte helt igenom och lägg korven i en ugnssäker form. Skär de soltorkade tomaterna i mindre bitar och fördela dom och osten mellan korvskivorna
Då har du välstekta korvar (och inget os) och en härlig tomatröra. Får du något över av tomatsåsen och korven är det bara att blanda ihop och kanske koka ihop lite extra så har du en härlig pastasås nästa dag
Dela och snitta korvarna. 1300 g råkorvar. Sätt ugnen på 225°. Tillaga i mitten av ugnen ca 10 min. Lägg på korvarna och tillaga i mitten av ugnen ytterligare 15-20 min
För någon dag sedan lagade jag spenatmos och korv på tvären i ugnen (ugnskorv). Därefter skivade jag löken, och delade tomaterna på hälften, och satte allting i en ugnsform
Snitta falukorven och lägg i en ugnsform. Lägg bredvid korven i formen. 600 g falukorv. Tillaga mitt i ugnen i 200 grader i 30-40 minuter. Redo för ugnen 600 g falukorv