Stäng av värmen och låt marängfigurerna vara kvar i ugnen ytterligare en timme. Färga hälften av marängsmeten grön och låt den andra hälften förbli vit
Bakade lite maränger idag för att bli av med lite äggvitor, detta är en kallvispad smet och är busenkla att göra i köksmaskinen, smeten sköter ju sig själ
Maräng. Vänd sedan ner restan av sockret och vaniljextrakten i marängen. Bre marängensmeten över fyllningen och forma ytan med en sked (eller helt slät som jag gjorde)
Jag lät mina stå kvar i eftervärmen i ugnen med en grytvante mellan luckan och spisen och sen glömde jag dom där över natten och då var dom perfekta enligt mig, dom släppte lätt från bakplåtspappret och var krispiga på ytan och sega i mitten
Maräng. Vispa till en hård maräng. Ta ut marängen ur formen och lägg den på ett fat. Baka i ugnen i 2 minuter. Stäng sedan av ugnen och låt marängen stå kvar i minst 3 timmar eller över natten
Låt marängen stå sedan i en avstängd ugn. Sätt i ugnen i 35-45 minuter i 125 grader. Koka upp vatten och florsocker i cirka 5 minuter, samtidigt lägger du gelatinet i blöt
Stäng av värmen och låt marängfigurerna vara kvar i ugnen ytterligare en timme. Färga hälften av marängsmeten grön och låt den andra hälften förbli vit