grädda i ugnen 5 min i 250 °C. Blanda ingredienserna tillsammans, arbeta ihop degen. använd handflatan och pressa degen med rörelser brot från dig tills den är slät
Du behöver inte ha tillgång till någon ugn för bröden steks i stekpannan. Tunnbröd. Tunnbröd. De här goda bröden är helt suveräna att använda till kebabrulle eller liknande
Dagens tips på tunnbrödskorgar blev en storfavorit för alla gäster och vi kommer garanterat att göra dom i vårt eget kök, både för att bjuda på och för att mumsa i oss helt på egen hand
Scones tar ju ändå en stund att röra till, sen ska man vänta på att ugnen blir varm och så ska de gräddas… Så jag uppfann (nåja, det finns nog en och annan som gjort något liknande före mig) ett ultrasnabbt och enkelt tunnbrödsrecept som man gräddar på spisen
Baka i ugnen tills tunnbrödet har fått en fin lätt ljusbrun färg, se bilden. Ett gott hårt tunnbröd som är gott som lite tilltugg innan maten eller som snacks
Huvudråvarorna till denna förrätt är rökt renkött, getost, ett gluten och laktosfritt tunnbröd/kex som Yvonne från Yvonnes bageri i Övertorneå tillverkar
Tunnbröd är ju nästan en självklarhet för många på julen. Tunnbröd. Allmänt Tunnbröd. 4 st tunnbröd. Sätt ugnen på 225C. Grädda i mitten av ugnen i 4-6 minuter, en eller två åt gången beroende på hur stora plåtar du har. 4 st tunnbröd