Servera rårakorna på fat, garnerade med turkisk yoghurt, löjrom, lök och dillkvistar. 4 st medelstora potatisar, fast och grovriven1 st gul lök, grovriven75 g grovriven västerbottenost2 msk smör till stekning0. 5 krm svartpepparTillbehörlöjrom1 stor rödlök finskuren1 dl dill, finskuren + ev dillvippor till garnering2. 75 g grovriven västerbottenost
Servera sedan med crème fraiche, löjrom och rödlök. Löjrom. 150 g riven västerbottenost. 12 st filodegsark 12* 12cm Olivolja 2 st kokta potatisar 150 g riven västerbottenost 2 st äggulor 1 krm Salt Vitpeppar Löjrom Crème fraiche Rödlök Gräslökstrån
Låt krustaderna svalna något och toppa dem sedan med löjrom. 50 g löjrom. 1. Värm ugnen till 175 grader. Ställ krustaderna på en papprad plåt och fördela osten i dem