Där i doppar du rispapperna ett efter ett i några sekunder och lyft upp försiktigt med en sked. Det är alltså inte friterade kinesiska vårrullar som annars är det vanliga, utan de äts färska
Fyll en stor stekpanna med ljummet vatten så går det lätt att doppa hela rispapper i den. Vietnamesiskavårrullar fyllda med räkor, mynta, koriander, glasnudlar matchas såklart med dippsåser av rang
Köp vanligt rispapper från ex. 5½msk sötning8cl hett vatten6cl fisksås2tsk risvinäger2msk färskpressad lime2 pressade vitlöksklyftor1 färsk chili finstrimladBlanda allting i en skål och servera som dipsås till vårrullarna
Färska vårrullar med räkor, koriander och dipp sås. 12 rispapper (ca 7,5 cm x 15 cm). 12 rispapper. Du kan fylla dem med vad du vill tex så passar det med avokado till räkorna
rispapper (tänk på att det INTE ska vara rispapper som man använder till fritering). Ta ett rispapper och lägg i ljummet vatten några sekunder tills det är mjuk och lite sladdrigt
Blötlägg ett rispapper i taget i en skål med varmt vatten (några sekunder). Vietnamesiskavårrullar passar bra till förrätt, på buffén eller som en liten kvällsrätt
12 ark rispapper. Receptet gäller för 12 st 50 g glasnudlar 12 ark rispapper 1 morot ½ purjolök ½ gurka 100 g skalade räkor 2 msk hackad färsk koriander Såser
Lägg ett rispapper på en ren bricka och lägg på örter och räkor i mitten. 4 ark rispapper. 4 ark rispapper 300 g råa tigerräkor (skalade) 2 msk olivolja salt svartpeppar 1 kruka färsk mynta 1 kruka färsk koriander 1 kruka färsk krispsallad 1 st mild röd chili 1 st mango 0,5 gurka 1 dl hackade jordnötter till garnering sweet chilisås till servering japansk soja till servering