Jag brukar spara en bit av steken oskivad (det är väl ett ord. Eller använd två skärbräden, lägg ett mindre ovanpå ett större och lägg potatisen på det undre och skär mot kanten på det mindre tills det tar stopp - låter säkert krångligare än vad det är
Jag brukar spara en bit av steken oskivad. Men när det gäller såsen så avgörs den helt och hållet avvad du lagar steken med för ingredienser, det är ju dem som tillsammans med köttets smaker spelar ihop och blir till en symfoni, poetiskt så det förslår
Jag brukar spara en bit av steken oskivad. Men när det gäller såsen så avgörs den helt och hållet avvad du lagar steken med för ingredienser, det är ju dem som tillsammans med köttets smaker spelar ihop och blir till en symfoni, poetiskt så det förslår
Vet inte om det har varit att själva kötdelen är precis vad den säger att den är – en svans. Jag bestämde mig för den klassiska oxsvanssoppan där oxsvansen får sjuda långsamt tillsammans med säsongens nordiska rotsaker och kryddor
Vi ger dig tipsen för att lyckas, vad du ska tänka på kring degen, toppingen och ugnen. Efter idag måste du lova mig en sak, sluta köpa färdigskivad, grå rostbiff
Jag är supernöjd, trots att den tar lite längre tid på sig än vad föregångaren gjorde. Jag hade till viss del rätt (det skar sig litegrann), men det var ingen fara alls