Sockerkakor och mjuka kakor. Eftersom kakan är gjort på yoghurt blir så där saftig, luftig och mjuk på samma gång och håller sig färsk väldigt väldigt länge
En helt underbar mjuk kaka med mörk choklad och valnötter. Choklad och valnötskaka. Veckans fredagsfika är en favorit i repris som faktiskt hamnar på min topp 3- lista över mjuka kakor/bakverk
), en päron och valnötskaka (bakat förut så den vet jag är jättegod) samt choklad och hallonmuffins. Lägg på ett låg och stek på svag värme i tio minuter tills löken är mjuk men inte brun
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och mjöla en form som rymmer 1 ½ liter. Smält smöret och låt svalna. Mal häften av valnötskärnorna och hacka resten fint
100 g mjukt smör eller margarin. 25 g mjukt smör. 1. Rör smör och socker smidigt. Vispa i äggen. Blanda mjöl, bakpulver och bikarbonat, och rör ner i smeten tillsammans med gräddfil
Olja en brödform på 1 liter. Vispa smör och socker tills det är just och pösigt. Vispa i äggen ett i sänder och tillsätt lite vetemjöl mellan varje ägg om smeten skär sig