Servera pannacottan med de limemarinerade bären. Vaniljpannacottamedlimemarinerade bär (4 portioner). 1/2 lime (saft och skal). Blanda med socker/stevia och riv skalet av 1/2 lime och saft från limen. 1/2 lime
Vanlig vaniljpannacotta och sen testade jag något nytt, curd gjort på passionsfrukt. 1 lime (kan uteslutas, gillar när curden verkligen är sötsyrlig endast därför). Gröp ur passionsfrukterna i en kastrull, pressa i lime, häll 0,5 i dl socker och vatten. 4 stora Passionsfrukter, 5 små 1 lime (kan uteslutas, gillar när curden verkligen är sötsyrlig endast därför)
Skölj och ansa bären, blanda dem medlimeskal och -saft, socker och vaniljsocker. 2 dl bär av valfri sortSkal och saft från 1 lime, väl tvättad2 msk Rörsocker Strö2 tsk Vaniljsocker
Börja med pannacottan. Dags att göra de limemarinerade jordgubbarna. Självklart går det lika bra med färska jordgubbar, minska då på sockermängden då de har mer sötma i sig än frysta bär
Vaniljpannacottamed vit choklad. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Halvera och gröp ur köttet ur passionsfrukterna och häll över limesaften
Vaniljpannacotta. Jag gör den med uppkokad sockerlag och lite limesaft för extra syrlighet. Jag brukar alltid tänka att den här gången ska jag välja något nytt och spännande (typ tuttifruttituggummi) när jag står i glasskön, men sedan slutar det ändå alltid med melon
Häll jordgubbssåsen ovanpå lagret med vit choklad- och vaniljpannacotta. Ett uns av choklad i botten, Dulce de leche, vanilj, vit choklad och jordgubbar medlimetouch från vår nyårsaftons meny
Lingon- och vaniljpannacottamed minimaränger. Vaniljpannacotta. Tranbärsbål medlime. Förra helgen hade vi inflyttningsfest här hemma med familj och släkt
Pannacotta medlime- och myntamarinerade jordgubbar. Jag börjar med det enklaste som jag redan har på papper och det är pannacottan som vi serverade till dessert