För ungefär en månad sedan bakade jag glutenfria muffinsutan tillsatt socker. De innehåller inget tillsatt socker utan får sin sötma från den mogna bananen
Ha i smeten i silikonformar eller pappersformar i en muffinsplåt. Frosting Blanda alla ingredienserna och bred på ett lager på varje muffins när de svalnat
Ett tips är att inte låta dem svalna på plåten utan flytta över dem till något annat, exempelvis en skärbräda i trä, där de kan svalna utan värmen underifrån
Fyll vanligamuffinsformar med en matsked smet. Tack vare Nutellan i mitten på muffinsen. Klicka dit mer smet ovanpå så man gömmer Nutellan inne i muffinsen
Smöra en muffinplåt eller lägg ut muffinformar på en plåt (pappformarna bör bara kraftiga). Grädda i ca 13-15 minuter för vanligamuffins eller 20-25 minuter för extra stora muffins
MUFFINS-MELLIS ——— muffins har varit en favorit för denna lilla enda sedan hon har ätit vanlig mat. Recept på 6-8 muffins kommer här. •Fördela i muffinsformar & grädda i 15 minuter