Sätt in i ugnen och låt stå i cirka. Skala vitlöksklyftorna och skär dem i skivor. Jag har aldrig tyckt om soltorkade tomater, de är för torra och koncentrerade i smaken för min del men semi-torkade eller lättorkade som jag provat tycker jag väldigt mycket om
Lägg körsbärstomater (med lite olika färger), i en ugnssäker form. Hacka och strö över tre klyftor vitlök, en kruka basilika och en färsk chilipeppar (ta bort kärnorna ur chilin innan du hackar den)
Lägg över köttet i en ugnsfast form och häll lök och morötter runtom. En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater
Lägg i en ugnsfastform och ringla över olivolja och pressad vitlök. Dela tomaterna i bitar. Mitt senaste favorit bjudmat är dessa räkorna i ugn med fetaost
Pressa ner vitlök. In i ugnen och voila. 3 vitlöksklyftor. 3 tomater. Sätt ugnen på 225°. Ställ in i ugnen ca 5 minuter. Ta ut och vände på dom och ställ tillbaka i ugnen i ca 5 minuter till. Skär tomaterna i 2 cm stora skivor och ställ åt sidan. Lägg de försiktigit i en ugnsform, 20×30 cm. Häll såsen över auberginerna och ställ in i ugnen på 225 grader i ca 45 minuter. 3 vitlöksklyftor. 3 tomater