Strö florsocker över våfflorna och servera med valfria tillbehör. Har länge velat ha ett belgiskt våffeljärn, en vilja som blev ännu starkare sedan vi i USA åt nygräddade våfflor med Smucker's breakfastsyrup till frukost flera gånger
Jag valde att äta min våfflamed mjukrörd smetana och sylt på hallon och blåbär. Konsten för att få fina våfflor är - förutom en bra smet förstås - är att ha lite tålamod och låta järnet bli riktigt varmt innan man häller i smeten, och sedan ha lite tålamod till och låta våfflan grädda klart innan man öppnar locket
komma med ett bra recept. Under tiden fixar jag tillbehör. Vi börjar med -. Det är gott med bacon till så jag la ett bakplåtspapperi min favorit form + bacon6-7 min på 200 grader klart
Dekorera med valfritt tillbehör. I alla fall inte med sylt och grädde på. Våfflor kan kännas lite tungt ibland, men med gräddfil blev det riktigt friskt och fräscht