ÄDELOSTGRATINERAD FLÄSKFILÉ. Prova gärna att laga fläskfilé i mikrovågsugn. Det är lätt att avgöra när köttet är lagom stekt och osttäcket får fin konsistens
1. slå på ugnen på 225 grader. 2. Börja koka potatisen. 3. Bryn fläskkotletterna på båda sidorna så de får färg, salta och peppra efter smak medans du bryner dem
Skär köttet i 4 cm stora bitar. Bryn runt om i smör. Lägg över i smord ugnsform. Hacka lök och dela champinjoner i halvor, bryn dessa i kvarvarande smör från det brynta köttet
Enkel lunch på rester. Jag gjorde en riktigt god Köttfärslimpa för ett tag sen. Eftersom den blev rätt stor för ett ensamhushåll, skivade jag resterna och frös in
Hej. Sorry för usel uppdatering. Men sen jag började skolan så har jag haft fullt upp. Tar på krafterna så pass att jag är helt slut och bloggandet har jag helt enkelt inte haft ork till
Börja med att lägga köttet i marinad, endera i en plastpåse eller i en bunke. Gör egen marinad om du vill, men jag använde en påse av Santa Marias vitlök&örter marinad som var kvar från grillsäsongen