Tina spenaten i en kastrull, blanda ner lök och vitlök och fräs samman allting under omrörning. 30 minuter senare hade jag en riktigt god och mättande middag på bordet. Lax under grönt täcke4 portioner4 portioner fryst lax, á 125g300g fryst bladspenat1 liten lök1 solovitlök, alt 2-3 klyftor0,5 burk kesella (125g)0,5 liten burk keso (125g)saltvitpepparmuskoten gnutta cayenneGör såhär
Jag hoppar alltid över frukosten dessa dagar och fördelar mina kalorier på lunch och middag. Jag trodde att det skulle vara svårt att klara förmiddagen utan frukost, men det har faktiskt inte varit svårt alls
Pressa i vitlöken, tillsätt oregano, basilika och stek lite till under omrörning. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Lyxmiddag på nolltid. Tonfisk i en god currysås. Denna rätt är fantastisk. Inte bara för att den är så himla enkel att laga utan för alla goda smaker den bjuder på
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.