Chokladbottnar. Sätt ugnen på 175º. Rör rumsvarmt fett och socker poröst. Rör sedan ner ett ägg i taget. Smält chokladen över vattenbad och rör sedan ner den i smeten
Ugn. 175º. Riv mandelmassan och blanda med äggen. Fördela smeten i en bakform med ett bakplåtspapper fastklämt med den löstagbara bottnen, som bör vara ca 22 cm i diameter
Det här receptet passar till frukost, mellanmål och efterrätt och kan varieras hur mycket som helst. Chiafrön är dessutom supernyttiga och bra för kroppen då de innehåller mycket omega-3 och antioxidanter
Jag läste ett reportage i DN Lördag igår om kakbak utan kolhydrater. Nu är jag ingen förespråkare för LCHF, men det är kul att se att lite annorlunda sätt att baka har letat sig in i Dagens Nyheter
Servera med dina favoriter på tacobordet. Glömde visst bort att dela med mig av söndagsmysets tacopaj. Har några varianter att varva mellan när vi kör tacokvällar
I söndags var det ju morsdag och vi hade en riktig mysdag hemma hos mamma och Staffan. På dagen tog vi det lugnt och fixade lite utomhus, solade, fikade och bara njöt
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Barnsligt enkelt att göra och farligt gott att äta. om man gillar SÖTT. Värsta sockerbomben. Ska användas som en av fyllningarna till sonens födelsedagstårta