Både jag och Sofie älskar denna pizza. Alltså, den är verkligen GOD. Det är den perfekta lunchen (eller middagen, men då krävs kanske dubbel sats eller mycket fyllning)
Vispa äggvitor, socker och ättikan till styv maräng. Vänd försiktigt ner Rice crispies. Grädda i en långpanna, klädd med bakplåtspapper, i 125 ° i mitt i ugnen 1,5 timme
En riktig god rätt med sting i. Jag använde jumboräkor, tycker dom passar bra i matlagning. 4 port1 gul lök1 vitlöksklyfta250 g färska champinjoner1 msk smör1 paprika1 chilifrukt2 dl creme fraiche1 burk krossade tomater1 msk tomatpuré1 fiskbuljongtärning500 g skalade räkorsaltpeppartimjancayennepepparpaprikapulverBryn finhackad lök och vitlök i lite smör, tillsätt sedan delade champinjoner och fräs tills allt vatten är borta