Det är förändringarnas vindar som blåser och det är stora steg ut i det blå som tas men det är samtidigt kanske en sådan push en behöver här i livet då och då
Sätt ugnen på 225 grader. Skär fisken i bitar och lägg i smord eldfast form, salta och peppra. Vispa ihop grädde, aivar relish samt blanda ner persiljan och häll blandningen över fisken
4 pers800 g fryst torskfilé200 g bacon1 burk bönsallad med matvete4 tomater1 msk frysta örtkryddor provencale1/2 dl aiolisalt och svartpepparRomansalladGÖR SÅ HÄR
Om ni inte redan har upptäckt webtidningen Le Parfait, så måste jag verkligen rekommendera den. En trevlig gratistidning på nätet med bra recept och vackra foton
När jag såg det här receptet hos Landleyskök så hajade jag till av mixen sambal, senap och lingonsylt och mina smaklökar drog liksom ihop sig en gnutta men håll i er vad gott det blev
En dag kvar tills vi har en tonåring i huset. ) Den som fyller år får bestämma mat och Olivia har valt kyklingtortilla som jag har tänkt förbereda lite redan i kväll genom att steka kycklingen
Åh falukorv, falukorv, falukorv. En av mina absolut bästa vänner i köket. Sist vi hade baciller på besök här hemma var det jag som mådde dåligt och då blev det falukorv i ugn med pepparrot och dill
Här kommer ett supergott recept på fylld frukostkorv som jag hittade hos Linda på Kryddburken. Tack. Alla i familjen tyckte verkligen om denna rätt och det är ju toppen