Frityrsmeten har jag inte själv hittat på utan fått från inspiration från nätet. Det är väldigt sällan vi gör friterad kyckling men när barnen får höra att det blir så hoppar de av glädje, hihi
Halloj på er. Det är onsdag och för er som kikat på matlistan för veckan är det kanske ingen större nyhet att dagens middag skulle vara en gräddig kycklinggryta
Det här är en riktig festrätt, att avnjuta vid något speciellt tillfälle. Eller förresten, varför inte en alldeles vanlig vardag när man behöver unna sig något gott
Enkelt och gott men ändå smakrikt och vällagat. Kyckling i kombination med paprika, paprika och mer paprika blev det här en god middag med ganska ont om matlagningstid
Grilla kycklingspett i ugnen är otroligt smidigt och något jag verkligen rekommenderar. Jag lade kycklingbitar i marinad över natten och sedan trädde jag dem bara på spett och satte in dem i ugnen på serveringsdagen
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min