Pannacotta är alltid gott. Denna variant fick bli denna helgs fredagsmys. 4-5 portioner2 gelatinblad100 g mango (frusen går bra, den behöver bara tinas något)4 dl vispgrädde1/2 dl strösocker2 passionfrukter (till servering)Lägg gelationbladen i blöt några minuter
Oh, jag säger bara. Såååååååååååååå gott. ) Min nya favvokyckling. Krispig bacon med lent kycklingkött fylld med pikant och färgglad röra gjord på parmesan, färsk basilika och vitlök
Som så många andra så grillas det näst intill varenda dag här hemma just nu. Denna gången blev det fläskfilé som jag marinerade en stund i en marinad som egentligen är en glaze som jag skrivit om tidigare
Som sagt så håller vi på att renovera köket hemma så det blir lite enklare tillagat nu. Temat allt i samma form eller på en plåt är utmärkt och helstekt kycklin i all enkelhet är gott även på andra dagar än fredagar