Mustiga grytor är väl verkligen något som hör hösten till, det kan vi väl vara överens om. För det är något visst ändå, det där med årstiderna och de olika maträtterna som vi förknippar med dom
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 1 purjolök 1 msk olja salt och peppar 2 tomater ca 500 g skivad kassler 2 dl lätt crème fraiche 1/2 dl chilisås 1/2 dl pesto 1 dl riven ost (11 %) 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Pesto Basilika 25 % rabatt ICA 185 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser Portioner. 4 1 kg potatis (fast sort) 4 ägg 2 msk vetemjöl 1 tsk salt smör till stekning Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 1 förp ananasbitar i juice (à 567 g) 390 g krossade tomater 1 tsk curry 1 1/2 msk majsstärkelse salt ca 500 g kassler 2 dl vispgrädde (40%) 1 tsk curry Till servering 4 port ris Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Skölj bönorna och majsen. 3. Grovhacka chili, vitlök och lök. 4. Mixa ihop alla ingredienser bönor, majs, koriander, ägg, fiberhusk och kryddor
Hej hej. Nu rusar dagarna fram igen. Idag är det tisdag och vi har skrivit veckans matsedel. ) Blir mest rätt enkelt, ganska mycket att göra om eftermiddagarna denna vecka