Julbak

Julbak

  • 7 Recept
Chokladbiskvier

Chokladbiskvier

Biskvibotten -. Riv mandelmassan ner i en skål och blanda ihop med sockret och äggvitan till en någorlunda jämn smet
Chokladbiskvier

Chokladbiskvier

Ingredienser. Bottnar. 500 g mandelmassa3 äggvitaFyllning. 200 g margarin2 dl florsocker4 tsk vaniljsocker6 tsk kakaoGlasyr
Chokladbiskvier med mald mandel

Chokladbiskvier med mald mandel

Skålla och mal mandeln. Blanda mandel och florsocker. Vispa vitorna till hårt skum. Rör ner dem i mandelblandningen
Mammas chokladbiskvier

Mammas chokladbiskvier

Chokladbiskvier har min mamma gjort så länge jag kan minnas. Samma, oslagbara recept. Behöver jag ens tillägga att de smakar guuudooomligt
Cokladbiskvier

Cokladbiskvier

Sätt på ugnen på 175 - 200 grader. Bottnarna. Riv mandelmassan. Blanda den med äggvitan till en smidig smet
Chokladbiskvier!

Chokladbiskvier!

För ett litet tag sedan fick jag en beställning på chokladbiskvier. Eftersom det blivit mycket tårtbakande den sista tiden så var det extra roligt att få baka kakor den här gången
Chokladbiskvier - underbara små bakelser

Chokladbiskvier - underbara små bakelser

Igår lagade jag chokladbiskvier till min mammas födelsedag. Hennes favoritbakverk. Dom blev jättegoda och det är inte alls nån svårt att få till fina och goda biskvier