Finfint firande!
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg musslor
  • 500 g räkor
  • 200 g rökta räkor
  • Vinkokta musslor
  • 1 nät musslor (1 kg)
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 knippe persilja, finhackad
  • 1 dl vitt vin
  • 1 dl fiskbuljong
  • ½ krm cayennepeppar
  • ½ krm vitpeppar
  • 1 dl vispgrädde
  • Aioli, 4 pers 2 äggulor 2 tsk vitvinsvinäger
  • 2 tsk fransk senap
  • 2 vitlöksklyftor, pressade/rivna
  • 2 dl rapsolja alt. byt ut en del mot olivolja
  • salt & vitpeppar
  • Örtgratinerad hummer
  • 1 kokt hummer färsk el. tinad fryst
  • 50 g smör, rumsvarmt
  • ½ dl finhackade örter, tex gräslök och persilja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm salt
  • ½ krm cayennepeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.