Havrekex glutenfria Låt havregryn och mjölk svälla under natten. Blanda i övriga ingredienser, kavla ut och grädda i 200 grader tills kexen har fått lite färg Matklubben.nu
Pa De Pessic - naturligt glutenfri Det här är nog den mest traditionella sockerkakan i Katalonien. Den är luftig och lätt trots att den inte har något bakpulver På strövtåg utan ost och bröd
Glutenfria brysselkex (2:a varianten) Ta upp och knåda degen tills den är smidig och går att göra två rullar av (jag gör mina ungefär 4 cm i diameter) Glutenfritt liv
Friendly bread - en ny bakbok av teamet bakom Friends of Adam Det går att baka gott glutenfritt bröd, det vet ju redan ni som har bakat efter mina recept, eller hur Kjerstis mat och prat
Mjukt LCHF-Bröd med Frön och Halloumi Efter att ha ätit mina Frökex med Kardemumma till morgonkaffet i flera veckor, så kom nu lusten att baka ett mjukt bröd med lite kolhydrater Birgitta Höglund´s Mat
Goda, glutenfria frukostbullar med hampafrön och dadlar Så här gjorde jag mina bullar. Idag fyller min yngsta dotter Erika år. Grattis love. Som traditionen bjuder blir det Mammas smörgåstårta när hon senare idag kommer hem för att fira Kjerstis mat och prat