Så här gör du. 50 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Smula jästen i en stor bunke. Mät upp mjölet. Smält smöret i en kastrull, häll på mjölk och se till att det blir fingervarmt
Första gången jag gjorde Devil's food cake var till mitt 25 års kalas. Mastigare tårta får man leta efter, hyper-chokladig är nog ordet som beskriver den bäst
Igår fyllde min kära man år. -)
Naturligtvis bakade jag en tårta till födelsedagsbarnet. Receptet hittade jag på bloggen Kalasgott, jag ändrade något i receptet så att det skulle passa oss bättre
Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna
Här är en tårta som jag gjort åt min sambos mosters dotter Ebba. Det är en devils food cake med ett lager jordgubbs smörkräm & ett lager smörkolakräm sedan har jag täckt den med chokladsmörkräm och sugerpaste med jordgubbssmak
Igår var en urmysig kväll med Mia och Kristin. Vi frossade i den här fantastiska chokladkakan. 200 g smör3 dl ljust muscovadosocker1 dl ljus sirap4 st ägg3 dl mjölk5 dl mjöl1
Tjingeling. December är en av mina favoritmånader. Nu handlar det om bakning och matlagning, och jag har alltid en hög med recept som jag vill testa mig igenom