10 minuter
och så kan du lägga in den potatisen samtidigt med kycklinglåren så blir de också klara på max 15 minuter) Pensla kycklingen med lite smält smör och örtsalt och kanske lite honung den sista minuten.
De är odlade på Gotland man kanske får fråga någon gotlänning. Även om desmakade morötter så såg detinte gott ut, dessutom fick alla samma färg o smak oavsett vilken färg dehade innan
Ni kommer att märka att deinte är speciellt svåra att göra och kan vara väl värda att impa på en kär gäst med…Kanske till Alla hjärtans dag om några veckor
Eller så blir detinte alls mycket gjort. I onsdags blev detinte middag hemma utan på krogen, Restaurang Ekstedt närmare bestämt, kocken Niklas Ekstedts krog
Karamellisera löken lätt med sirap och vänd runt. Jag tycker den ska vara riktigt krämig och absolutinte flottig och smörig, stavarna ska vara handskurna och ansovisfiléerna får gärna ligga för sig själv i ett hörn
Servera och njut. )Några bilderför inspiration som ni kan klicka på för större bild. Han drog iväg och handlade lite rödspätta och nedan finner ni vad vi knåpade ihop till en ypperligt god middag
Dessa frallor ska egentligen inte ha någon jästid alls utandet hela sker i ugnen. Degen ska inte vara klibbig utan gå att forma till bullar, tillsätt lite mer mjöl om det behövs
Servera med pressad potatis, och exempelvis sugar snap peas eller sockerärtor. Av ett lyckokast hade vi en flaska Muscadet Sèvre et Maine hemma, och det var verkligen ett mycket lyckat val till denna rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.