Spritsa ett lager meddulcedelechepå ena kakan, spritsa ett par millimeter in från kanten. Jag hörde en gång på nyhetsmorgon, någon som var där och bakade en morgon, ”Alfajores spås bli det nästa stora”
Krossa pepparkakorna i en plastpåsemed hjälp av händerna. Klicka därefter i en klick kolasås i varje och se till att ytan är jämn innan du fyller påmed resten av cheesecake smeten i muggarna
Den vanligaste frågan vi får, ”Vad är det för skillnad på er Dulcedeleche (Äkta Argentinsk DulcedeLeche) och den jag gör hemma (sötad kondenserad mjölk eller karamelliserad mjölk)
Jag kom direkt att tänka på Tigerkaka och Internationella DulcedeLeche kakan, det måste ju kunna bli bra… Bläddrade lite fram och tillbaka i min Sju Sorters kakor och fick ihop det till sist
Oftast slutar exkursionen med en ny radda recept som bara måste testas i favoritradenpå datorn. Så kom den här cheesecaken till, även om det säkert finns tusen och ett receptpådetta tema
Är de något recept jag känner lite extra för så är det just de här. Idag tänkte jag vi skulle köra en liten favorit i repris här på bloggen med mina dulcedeleche biskvier
Jag anpassade ett recept som jag hittadepå Smitten Kitchen, jag ändradebåde botten och topping, men själva cheesecakesmeten ville jag inte förvanska, då den redan var, i mitt tycke, perfekt
Recept. Fukta bottnarna rikligt med apelsinsaft innan du fyller medDulcedelechepå varje lager. Fyll påmed vatten under kokningen om det skulle behövas, så att burkarna förblir täckta med vatten
Jag har klurat ett tag pådet här receptet, ville göra småkakor och ta dem till nästa nivå och jag tycker jag lyckades riktigt bra om jag får säga det själv
Nej då men jag tror dessa kan vara perfekta att ha med sig på vår semesterresa eftersom de passar till både klänning, shorts o långbraller sen är de ju fantastiskt sköna o det är det allra viktigaste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.