Koka ihop grädde, crème fraiche, tomatpurè, chilisås, curry och pasta rossa. Tillsätt kassler, purjo, paprika och låt koka ca 15 minuter på ganska svag värme
Saffran förknippas kanske mest med lussekatter och jul, men det är så gott så jag använder det helst året runt och då är saffranspannkaka ett favoritrecept
Fredagskväll. Igen. Tiden går så fort, det var inte länge sedan det var förra fredagen. Om energin finns så är det en hel del att ta tag i under helgen, inga måsten utan mer sådana saker som kan vara skönt att få bocka av på "att göra-listan"
I veckan fyllde drottningen år och vad passar väl då bättre än att baka en Silviakaka. Fast ärligt talat var det inte alls meningen att det skulle bli just Silviakaka den här gången, utan jag skulle göra en julkaka efter ett recept från Englands mästerbagare Paul Hollywood
Chokladfrysmuffins. Chokladfrysmuffins är ett säkert kort att ha i frysen. Hittills har jag inte hört någon som inte gillar dem, dessutom räcker det om man tar ut dem ur frysen bara några minuter innan de ska ätas
Från Expressens LCHF-tidning. Ambitionen att testa nya maträtter har hör och häpna hållit i sig under veckan och i går blev det ännu en ny rätt på matbordet
Skär torsken i mindre bitar. Rensa grönsakerna och skär dem i tärningar eller stavar. Koka upp ca 5 dl vatten, lägg i grönsakerna och förväll i 3 minuter
Ingen jätteupphetsande rubrik kanske. -) men den här rätten blev jättegod och enkel att tillaga. Jag la i lite av varje i den här rätten som vanligtvis passar bra ihop, oliver, tomater, basilika, philadelpiaost mm