Äntligen kommer inlägget med bilder och text runt nyårsmaten. Till aperitif så serverade vi blossas cognagsglögg med russin och mandlar tillsammans med lite chips
Vad är bättre en het sommardag än en iskall Gazpacho. Frisk, törstsläckande, smakrik och iiisig. Även perfekt som en förrätt och blir bara godare av att stå i kylen under natten
Denna enkla macka med svamp är en dröm. Fantastisk i kvällsmyset med en kopp te. Den största överraskningen var att torkad svamp smakade precis som färsk efter lite blötläggning
Här kommer en av förrätterna jag gjorde till vår nyårsmiddag. Receptet kommer från Halv åtta hos mig. Själv tyckte jag att pajen blev jättegod, och den verkade falla de andra i smaken också för när vi hade ätit färdigt var tallrikarna länsade och fatet tomt
Tiden verkligen bara rusar iväg och vi är redan i mitten på januari. Som ni märkt har det inte blivit några recept här på ett tag och den enkla anledningen är helt enkelt att tiden inte funnits och dessutom lite brist på inspiration som jag nu hoppas vill infinna sig till fullo igen