Aktiv veckaDen här veckan har varit aktiv. Jag har gympat måndag, torsdag och fredag. åkt direkt till Friskis efter jobbet med träningsväskan i släptåg
Fredagsgott för familjen, kanske. Fingermat går alltid hem hos de yngre, enkel tillagning gillar familjens dubbelarbetande kökspersonal just på fredagar
Men att ha gjort mina egna ribs. Igår var det så äntligen dags för mitt första kokbokstest. Det hela går alltså ut på att jag och Christian ska laga var sitt recept ur valfri kokbok i veckan, för att lära oss något nytt och variera oss mer i köket
Chiliheta, söta och salta är de här revbensspjällen. Och ordentligt kladdiga. Ät dem som de är eller servera till en sallad av något slag, och kanske en bakad potatis med smör, gräddfil och finhackad gräslök
Krossa vitlöken och stöt kumminen grovt. Blanda vitlöken, kummin, salt och vitpeppar. Gnid in köttet med kryddblandningen och låt ligga svalt ca 1 timma
Det här här en väldigt god anrättning, och om man saknar sommaren och grillning så är den perfekt. Vad som tål att tänkas på är att den kräver lite tid