Tanken är ju inte att bären ska bli jättesöta, baraminskaden sura smaken något. Himla gott blev det och mer matigt än om man bara skulle använda nötmjöl
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). com-konto. Nu är det bara några få dagar att förbereda inför jul, så det gäller att planera upp så man slipper stressa och så att man slipper glömma något
Jag tog mittsenastefavoritpulver av torkade broccoli- och grönkålsgroddar. Det kan varieralite mellan olikablandningar och märken så kolla på förpackningen och smaka dig fram
I lördags fixade jag lite gott plock tillkvällen. eller som i det här fallet lomo (fläskfilé),. Tunnbrödsrullar med rostbiff och pepparrotsvisp blandad med rivet äpple,
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tillsosten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
En sak som är smart med den här efterrätten är att man kan förbereda denhelt och hållet en dag i förväg så när det är dags att servera den så ställer man bara formarna i varmt vattenenminut och sen lossnar gelén från formen
Jag tänkte ändå mitt så här i röran ändå ge enlitensammanfattning på de maträtter jag tyckte blev riktigt bra under året och kanske du som läsare kan använda det som inspirationtillnyårsmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.