Oxfilé i ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprika i salladen så försvinner den på tallriken
trattkantareller. Servera oxfilén toppad med svampkräm, med såsen, klyftpotatis och tomatsallad. Putsa och skär oxfilén i 8 tjocka skivor. Sätt in fatet vid servering och tillaga mitt i ugnen i 225°C, 10-15 min beroende på om köttet är kallt eller hur pass stekt man vill ha det. 2 kg oxfilé. 2 msk margarin eller smör. 1 msk margarin eller smör. 2 msk margarin eller smör
En saftig, skivad kycklingfilé med smak av citron, vitlök och rosmarin. Skiva kycklingfilén när den fortfarande är varm och lägg upp på serveringsfatet
ca 40 pers buffé150 grader3 kg oxfilé1 marinad. 3 kg oxfilé. Oj vad gott detta kött blev. Ni måste prova. 1 dl rapsolja½ dl soja½ dl chilisås2 msk hoisinsås1 tsk sockersvartpeppar, timjan, grillkrydda2 marinad
Igår hade vi vänner på besök och vi bjöd på dubbelmarineradoxfilé och potatisgratäng. Putsa oxfilén. 1 ½ kg oxfilé. Låt stå i 6 timmar eller över natten Rör om lite då och då. 1 ½ kg oxfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.