Här kommer ett jättegott, enkelt och snabbt recept på minipajermedostoch skinkfyllning som passar perfekt både som picknickmat, plockmat, förrätt eller som en vanlig middag
olja och smör, till stekning. salt och peppar. 1 purjolök. 300 g vällagrad ost, t ex Västerbottensost. Fyllning1 purjolök 500 g färska kantareller olja och smör, till stekning salt och peppar 50 g babyspenat 300 g vällagrad ost, t ex Västerbottensost. Äggstanning3 ägg 2 dl mjölk 1 dl grädde salt och peppar
Späd med blomkålspadet och grädden och låt sjuda ihop till en jämn sås. Späd med mera vätska om så behövs eller strö över lite mjöl om allt verkar bli för tunt
Kommer ni ihåg minipajerna som jag gjorde i påskas. Jag gjorde en variant medgetostoch inlagd grillad paprika och en variant medbrieostoch mango chutney och båda blev så väldigt goda
Häll ner äggen i pajskalet och toppa med riven ost. Om man ska åka slalom med en whiplashskada så ska man INTE trilla och gör man det ska man defenitivt inte ta emot sig med ansiktet
Börja med att steka skinkan tillsammans med tomaten i en liten panna. Oftast blir det en äggfrukost till helgen då jag slår ihop frukostenoch lunchen till ett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.