I dag så skulle jag bjuda min bror och hansfamilj på fika, och eftersom jag gjordebearnaisesås i går så hade jag äggvita kvarprecis 6 stycken som det ska vara i dennaljuvliga tårta och den är så lätt att göraSen så tycker jag att det är så bra att denär naturligt glutenfri, och den är sååååååågod den bara smälter i munnen, så har du inte gjort en budapestrull så måste du testadu kommer inte att ångra digDetta behöver du till denna sötnos
En cheesecake variant med smak av krämig vaniljfyllning,söta pepparkakor och syrlig blodapelsin. Cheesecake 300 gr pepparkakor100 gr smör400 gr philadelphiaost2 1/2 dl kesella (kvarg) 10%1 1/2 dl socker3 ägg1 vaniljstång eller 1 msk vaniljsocker med äkta vanilj i
Gjorde en härligt mumsig fryst daimtårta i helgen, perfekt att ha i frysen och ta fram när oväntade gäster kommer eller när man blir sugen på något sött
Var verkligen länge sedan jag bakade sist, känns rätt så skönt nu när jag varit så trött på att baka, innan bakade jag ju flera gånger i veckan, men hade gräddfil stående i kylen som passerat bäst före så och det vore ju dumt om jag fick kasta den, sedan så önskade sig sambon lite äppelkaka och vad vore inte bättre än att baka en med gräddfil i