Lägg filodegen med kortsidan mot långsidan så att du får en trekant av dubbelvikt deg. Mät och skär bort överflödig deg, så att du får 6 kvadratiska ark kvar
Förra veckan var precis som de sista terminsveckorna i en skolbarnsfamilj brukar vara - ett himla flängande hit och dit mellan picknickar och avslutningar
Det här var nog ta mig sjutton det godaste jag ätit i år. Och nästan löjligt enkelt att tillaga. Precis som det alltid borde vara när man lagar mat – lätt och gott
Godmorgon. Solen gassar och klockan är bara 9. 34. Hur ska det här sluta. Vi dricker frukost kaffe och äter korvmackor i en fullpackad bil på väg mot Tjörn för bröllop
Om du tillagar denna rätt som en del av nyårsmenyn så räcker det med ca 75-100g ankbröst som max. Är den som en del av en huvudrätt så brukar man säga att ett ankbröst räcker till två stora portioner
Häromdagen blev jag bjuden på det här brödet och det var verkligen supergott. Så idag blev det att baka bröd på förmiddagen och det är nog ett bröd jag kommer att baka många gånger framöver, perfekt att det inte ska jäsa
Låter så gott och spännande och då vi har fått lite viltkött ifrån svärfar som vi inte har någon aning om vad vi ska göra med då vi aldrig äter vilt så letade jag upp Per Mobergs recept