Smält matfett sakta på mycket svag värme i en kastrull. Låt det svalna något. Koka vatten, vinäger, lök, persilja och peppar i en liten kastrull utan lock tills ungefär hälften av vätskan återstår
Tvätta och skala limen tunt med en potatisskalare. Strimla skalet i tunna strimlor. Pressa ur saften. Stek kycklingfiléerna i matfett i en stekpanna ca 5 minuter per sida
Dela kycklingfilén i 3 delar. Häll flytande margarin i en stekpanna, när bubblorna slutat bubbla - bryn kycklingbitarna och tillsätt de skivade champinjonerna
Sätt ugnen på 175 grader. Värm en stekpanna, häll i flytande margarin. Sänk värmen med 2 steg (7 av 9). Lägg i kycklingfilererna, krydda med salt och peppar
Sätt ugnen på 225°C. Skala potatisen. Skär den i ca 3 mm tunna skivor eller skiva den i matberedaren. Lägg halva potatismängden i en smord ugnssäker form
Egentligen är jag ingen snickers älskare, jag tycker det helt enkelt är för sött. Dessa små godingar är absolut inte för söta snarare lite åt det salta hållet, på ett bra sätt