Igår genomförde jag ett sånt sjukt efterlängtat styrkepass. Jag kände att energin var med mig hela dagen och ända fram tills det var dags att lyfta vikterna
Kitchari är, enkelt beskrivet, en indisk risotto med mungbönor. Basmatiris, mungbönor, kryddor och ghee utgör traditionellt grunden till en kitchari och övriga ingredienser tillsätts efter smak och säsong
Jag tycker om utmaningar i köket, så därför är det lite kul att min kompis Jennys pojkvän är vegan. Tidigare har jag bjudit honom på en hel radda mellanösterninspirerande läckerheter men denna gång ville jag göra en klassisk, men ändå vegansk, nyårsmeny
Lördag morgon. Även om jag är trött orkar jag inte ligga och sova hur länge som helst. Helt slut i kroppen efter gårdagens konsert med Timbuktu och Hoffmaestro
Men som sagt, mina smaklökar kräver att regelbundet få uppleva exploderande och fireworking smaker så vad passar då inte bättre än Indiskt när man ska ha vegetariskt