ugn 225 grader. Sätt på ugnen och klä en ugnssäker form, 20x30 cm, med bakplåtspapper. Smörj också papperet för säkerhets skull så att du är säker på att pannkakan släpper underlaget
Blanda samman degen enligt beskrivningen på förpackningen, låt degen vila 30 min. Kavla ut degen på mjölat bakbord till en fyrkant - som när man gör vanliga kanelbullar
Ja, det är en återkommande favorit denna bykrog och det är med fin servicekänsla, gästfrihet och bemötande jag återigen slår ett slag för Klinta bykrog i Köpingsvik
Ett hållbart och lite saftigt bröd som kan smaksättas i det oändliga. Det första "basbrödet" innehåller olivolja och havsalt, det andra är smaksatt med soltorkad tomat och oregano och den tredje med svarta oliver, rosmarin och timjan
Superenkelt drinktilltugg gjorde jag i dag,det enda du behöver är glutenfri smördeg(finns färdig i frysdisken bland det glutenfria)lite uppvispat ägg och lite flingsalt