Mycket god fläskfilérätt med en underbart god sås. Jag gillar rosépeppar som är smakrik utan att vara för stark.Fläskfilégryta med rosépeppar (4 portioner)
Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge. Jag mixade ihop en god sås på lite sweet chili, vitlök, schalottenlök och paprika, spädde med grädde och det blev en sån riktig dundergod middag
Krossa rosépepparen och tillsätt i grytan tillsammans med timjan. Roligt med lite nya sorters smaker, ibland känns det som jag kör fast i samma sorts smaker men den här grytan gav lite nya influenser
Pepprig fläskfilégryta på ytterfilé. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Igår bjöd vi några av våra vänner över på söndagsmiddag och resultatet blev en urgod fläskfilégryta. Jag använder nästan alltid fläskytterfilé istället för fläskfilé för jag tycker det blir lite mer kött att jobba med än vad det är med fläskfilé som man oftast får ta bort halva ungefär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.