Gratinerad fläskfilé med champinjoner 1 fläskfilé (svensk av god kvalitet) [ca 500-600 g] smör (att steka i) salt svartpeppar 1 schalottenlök 250 g champinjoner (färska) 3 dl grädde 1-2 msk kalvfond 1-2 msk soja 1 tsk tryffelolja (kan uteslutas) maizenaredning ev strösocker 2 dl ost, riven www.koket.se
Rostasfilé med grönpepparsås Rumstemperera köttet och torka av det med hushållspapper. Fräs löken i en kastrull med matfettet. Smaka av med salt och peppar Hemmets Journal
Gryta på Fläskfilé, Pancetta, Vin 600 g Fläskfilé. 100 g Pancetta. 1 st Gul lök. 2 klyfta(or) Vitlök. 3 st Morötter. 100 g Champinjoner, små www.foodfolder.se
Husman: Madeirafläsk Skär fläskfilen i tjocka skivor och doppa dem i mjöl som du blandat med vitpeppar och salt. Servera med kokt potatis eller ris Matmammans Julblogg
Fläskfilé i krämig dragon- och senapssås 700 g fläskfilé smör, att steka i neutral olja, att steka i salt peppar. Rotfrukter600 g potatis 2 morötter (stora) 1 rödlök (stor) 2 palsternackor (stora) 3 msk neutral olja 5 klyfta vitlök salt peppar www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.