Parmesanpanerad torskfilé med rotsaker 11 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Parmesanpanerad torskfilé med rotsaker 11 propoints 4 portioner
  • 600 g Torsk
  • 1 st Ägg
  • 1 1/2 dl Ströbröd
  • 1 dl Parmesanost riven
  • 1 msk Margarin flytande 80%
  • 2 st Morot
  • 1 st Palsternacka
  • 1 bit Rotselleri
  • 1 st Purjolök
  • 4 st Potatis
  • 2 tsk Olja
  • 2 dl Sockerärter
  • 2 dl Matlagningsyoghurt 8%
  • 1 dl Räkor skalade
  • 2 msk Dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.